DOGvision.eu gratis kleurplaten met honden

Week 6 al van de Corona Coloring pages. Naar mijn gevoel gaat het best snel, maar hoe voelt het voor jullie aan? Kruipen of vliegen de dagen voorbij?

De kleurplaten van deze nieuwe binnenzit-week vonden hun inspiratie in thuiswerken- en wat duikt er dan wel eens op? Dagdromen! ๐Ÿ™‚ Opnieuw heb ik bij het eerste beeld het zicht uit het raam en de kadertjes aan de muur leeg gelaten zodat je daar zelf een invulling aan kan geven als je wil.

Als je al ingeschreven bent op de nieuwsbrief, dan volgt er vanzelf een e-mail op je digitale deurmat met de linken naar deze nieuwe tekeningen. Zoals altijd zijn ze op A4 formaat ontworpen zodat je ze makkelijk kan downloaden en afprinten.
Ben je nieuw maar wil je graag deelnemen, dan kan je je hieronder aanmelden:

Ready to get creative?

[no_custom_font font_family=”arial” font_size=”30″ line_height=”40″ font_style=”normal” text_align=”center” font_weight=”900″ text_decoration=”none” text_transform=”uppercase” text_shadow=”yes” letter_spacing=”5″ padding=”20px 10px 10px 10px” margin=”0″ show_in_border_box=”no” type_out_strings=”yes” first_string=”Download your FREE printable” type_speed=”0″ back_delay=”2000″ color=”#ffffff”]content content content

[/no_custom_font]

Fout: Contact formulier niet gevonden.

In elk geval een dikke merci voor de foto’s van jullie afgewerkte tekeningen en enthousiaste reacties! Dat is wel tof want ook voor mij is heel dit nieuw. Van ophokplicht tot digitale tekeningen maken met honden, een onverwacht, ongepland maar plezant leerproces.

Nog een gezonde en kleurrijke week gewenst vanuit ons kot!

Fenne & de doggies

PS, als jullie nog afbeeldingen hebben die op de blog en Facebook mogen, stuur maar door.
Deze is door Nele Vos, merci Nele!

Write A Comment