week5 van de corona kleurplaten van DOGvision, honden kleurplaten, dierentekeningen, www.DOGvision.be

Als je je al op deze wekelijkse tekeningen abonneerde, staat er waarschijnlijk een e-mail vol ongeduld te trappelen in je inbox. Als dit het eerste is dat je hoort over kleurplaten, dan leg ik het snel even uit:

Tijdens de corona (lockdown) tijd maak ik elke week twee door honden geïnspireerde tekeningen die gratis te downloaden zijn. Deze twee zijn al voor week 5. Als je je bij de onderstaande lijst aansluit, ontvang je wekelijks een e-mail met de nieuwe tekeningen en kan je die van de vorige weken eveneens downloaden moest je ze gemist hebben.

Deze week wilde een uitdaging en een spelletje delen. In de eerste prent kan je Mogwai de weg door het doolhof wijzen zodat ze eindelijk die paaseieren vindt (geen zorgen, er zit geen chocolade in). De tweede tekening is briefpapier op basis van een schatkaart, dus het is jouw keuze om iemand blij te maken met een echte papieren brief of om je eigen volledig geïllustreerde schatkaart te tekenen! ?

Alle bestanden worden geleverd in A4 PDF, zodat je ze gemakkelijk kan afdrukken. Een truukje voor als je wel een referentie wil maar de zwarte lijnen te hard zijn, je kan de prent met minder inkt afdrukken zodat de lijnen licht grijs afgedrukt worden. Nadien kan je er dan in eender welke kleur over tekenen.

Van mijn thuis tot het jouwe wensen we je een gezonde en kleurrijke tijd!

Fenne & de doggies
X

 

 

Ready to get creative?

[no_custom_font font_family=”arial” font_size=”30″ line_height=”40″ font_style=”normal” text_align=”center” font_weight=”900″ text_decoration=”none” text_transform=”uppercase” text_shadow=”yes” letter_spacing=”5″ padding=”20px 10px 10px 10px” margin=”0″ show_in_border_box=”no” type_out_strings=”yes” first_string=”Download your FREE printable” type_speed=”0″ back_delay=”2000″ color=”#ffffff”]content content content

[/no_custom_font]

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Write A Comment