DOGvision free coloring pages with dog theme, www.DOGvision.eu

Een nieuwe week en twee nieuwe kleurplaten die ons even laten ontsnappen en wegdromen door met kleur deze kleine wereld tot leven te brengen.
Als je al ingeschreven bent op de nieuwsbrief, dan komen de nieuwe afbeeldingen in je digitale brievenbus terecht en anders kan je je hieronder inschrijven en krijg je via e-mail de link waar je zowel deze als de vorige tekeningen kan vinden.

[/vc_row]

Ready to get creative?

[no_custom_font font_family=”arial” font_size=”30″ line_height=”40″ font_style=”normal” text_align=”center” font_weight=”900″ text_decoration=”none” text_transform=”uppercase” text_shadow=”yes” letter_spacing=”5″ padding=”20px 10px 10px 10px” margin=”0″ show_in_border_box=”no” type_out_strings=”yes” first_string=”Download your FREE printable” type_speed=”0″ back_delay=”2000″ color=”#ffffff”]content content content

[/no_custom_font]

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Als je nog inspiratie wil opdoen of gewoon ongeloofelijk geniet van de creativiteit van anderen, hierbij een paar voorbeelden die ik toegestuurd kreeg- waarvoor megaveel dank!

Work in Progress van Heleen- en hoe zalig is die kleurdoos!

En deze, zo fleurig! Die mix van kleuren, ook in de vacht, heel boeiend. Ben trouwens nieuwsgierig of het ook met het water geluk is- dit zijn nl aquarelpotloden. Voor wie dat niet kent, dit zijn kleurpotloden waarbij het pigment van aquarelverf net zoals een gewoon potlood in een houten omhulsel zit zodat je het zowel droog kan gebruiken om mee te kleuren als nat zoals bij aquarelverf (of zelfs een combinatie van de twee). Belangrijk als je werkt met aquarel is dat je papier stevig genoeg is. Gewoon printpapier is prima om op te kleuren maar reageert niet zo goed op water- het gaat meteen bobbelen, en bij teveel wrijving zit je al snel door je papier. Ik ga meestal voor 300g/m, maar check zeker of je printer dat aankan en of de inkt goed reageert op water- anders kan je bv kalkeerpapier of carbonpapier gebruiken om de tekening over te zetten.

En deze is van mijn tante May die niet alleen voor vrolijke lentekleuren ging maar de afbeelding ook uitknipte en lamineerde tot onderlegger! Zo leuk gevonden!

Write A Comment