Het was toch een tikje spannend om die allereerste e-mail te sturen naar de DOGvision-mailinglist. Er zijn zo van die dingen die je blijft uitstellen, en leren werken met iets als Mailchimp was dat dus voor mij. Maar dan veranderde plots alles, en voor de komende weken leek het me het handigst dat je de nieuwe ontwerpen gewoon op de digitale deurmat krijgt in plaats van er zelf naar te moeten zoeken op de blog.

Met het leren van een nieuw programma kan er af en toe wat mis lopen. Misschien ontsnappen er wel e-mails en gaan ze ergens knabbelen aan the dark web, misschien krijg je dingen dubbel aan of werkt er een knop niet (enja tussen die digitale knoppen kan natuurlijk geen stof zitten maar wel een foute code)- als je dus ingeschreven bent en je merkt wat eigenaardigheden op, laat het maar weten, dan leer ik hoe ik die dingen kan fixen.

Bij deze zou er bij iedereen die zich inschreef een mailtje moeten aankomen met de link naar de twee nieuwe ontwerpen. Net als vorige week kan je ze gewoon downloaden en op A4 afprinten. De-mails zijn in het Engels zodat ik slechts 1 mail moet opmaken en doorsturen naar iedereen, eender waar men woont (in tegenstelling tot veel blogposts die in twee talen verschijnen).

Voor elke nieuwe week van lockdown zal ik nieuwe designs maken die je gratis kan downloaden. Om het plezant te houden- ook voor mezelf- zal er wat vanalles tussen zitten. Verschillende stijlen en verschillende moeilijkheidsgraden of details, maar voel je zeker niet beperkt door het design zelf. Kleur zoals je wil, knip, plak, verander, teken er iets bij of schilder iets weg.
Om de link meteen in je inbox te ontvangen, kan je hieronder inschrijven. Ook de designs van de vorige weken blijven gewoon beschikbaar.

Veel plezier! x

[/vc_row]

Ready to get creative?

[no_custom_font font_family=”arial” font_size=”30″ line_height=”40″ font_style=”normal” text_align=”center” font_weight=”900″ text_decoration=”none” text_transform=”uppercase” text_shadow=”yes” letter_spacing=”5″ padding=”20px 10px 10px 10px” margin=”0″ show_in_border_box=”no” type_out_strings=”yes” first_string=”Download your FREE printable” type_speed=”0″ back_delay=”2000″ color=”#ffffff”]content content content

[/no_custom_font]

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Write A Comment