#TongueOutTuesday (39), hondenfotografie Zweden, hondenwandeling, Border Collie, rescue dogs, www.DOGvision.be

Heerlijk die frissere herfstlucht en prachtige kleuren, zeker als de zon van de partij is!
Vorige week liepen we aanvankelijk te bibberen, zochten naar thermisch ondergoed en wollen truien, en dan tijdens het weekend was het plots weer 17 graden en volle zon. Ideaal om weer wat nieuwe plekken te verkennen.

De foto hierboven maakte ik aan Norns bruk, een oude ijzerfabriek uit de 17e eeuw. Een deel van de locatie is nog steeds bewoond, een ander deel fungeert als museum. Als de wilde herfstwind de bladeren niet voortijdig van de takken rukt, hoop ik er binnen een week nog eens foto’s te maken.

#TongueOutTuesday (39), hondenfotografie Zweden, hondenwandeling, Border Collie, rescue dogs, www.DOGvision.be

Een grotere wandeling maakten we rondom een meer in Hedemora. En echt rondom deze keer. Tijdens de wintermaanden speelden we een beetje valt en maakten we een wandeling over het ijs in plaats van door de bossen 🙂

’s Ochtends was het nog aan de frisse kant, zo’n zes graden, dus we vertrokken met dikke truien, een jas, en warme sokken. Maar onder een stralende zon kan een herfstdag nog snel een zomers temperament aannemen.

“Ogres are like onions!”, grapte Joeri, terwijl ik elk kwartier een laagje kleren in de rugzak propte.


#TongueOutTuesday (39), hondenfotografie Zweden, hondenwandeling, Border Collie, rescue dogs, www.DOGvision.be#TongueOutTuesday (39), hondenfotografie Zweden, hondenwandeling, Border Collie, rescue dogs, www.DOGvision.be #TongueOutTuesday (39), hondenfotografie Zweden, hondenwandeling, Border Collie, rescue dogs, www.DOGvision.be

 

Write A Comment