wwek 4, ODGvision kleurplaten voor corona-quarantaine, www.DOGvision.be

Week 4 al van de corona kleurplaten en de inspiratie voor deze week, je kan het vast al raden, zijn de gewoontes van mijn honden. De buurtwacht, dat is onvermoeibare Lizzie. Elke beweging heeft ze gezien. Elke kat, vos, hert of vogel. Mensen, die zien we hier niet zo vaak maar ik liet het uitzicht door het raam speciaal wit zodat je er zelf iets kan verzinnen. Dat mag gerust een hert zijn, of het zich op het meer, maar net zo goed een winkelstraat, een hondenvriendje of zelfs een draak.
De verzamelaar, dat is Oona. gelukkig zijn de slopersdagen voorbij (ik zou niet elke maand een nieuwe bril kunnen kopen) maar ze heeft wel graag een paar schatten bij/onder/naast zich liggen bij het slapen. Als er knauwbeentjes zijn, dan liefst allemaal zelfs.

Als je je de voorbije weken reeds inschreef voor de kleurplaten, dan kan je ofwel gewoon terug keren naar de pagina of de linken aanklikken in de e-mail die je van mij aankrijgt. Ben je nieuw maar wil je supergraag aan de slag, dan kan je je onderaan inschrijven en krijg je de link aan waar je zowel deze tekeningen als die van de voorbije weken kan vinden.

Ready to get creative?

[no_custom_font font_family=”arial” font_size=”30″ line_height=”40″ font_style=”normal” text_align=”center” font_weight=”900″ text_decoration=”none” text_transform=”uppercase” text_shadow=”yes” letter_spacing=”5″ padding=”20px 10px 10px 10px” margin=”0″ show_in_border_box=”no” type_out_strings=”yes” first_string=”Download your FREE printable” type_speed=”0″ back_delay=”2000″ color=”#ffffff”]

[/no_custom_font]

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Write A Comment