Â

 Het is warm…. heel warm….

We smelten bijna weg.

Ondanks de lichte kleur van ons blondje lijkt ze toch het meest gevoelig aan warmte. De 2 -overwegend- zwarte duvels zijn rasechte zonnebaders, maar zij verkiest de schaduw. Tenzij het natuurlijk van die gezellig warme avondgloed is. Dan gaat ze in de laatste streepjes zon liggen genieten.

De nieuwe ervaring van Eclips voor deze week was: kamperen!
Samen met wat vrienden trokken we naar een supergezellige camping in de Ardennen. Ons kamp – dankzij de nieuwe ’technologie’ in mum van tijd opgeslagen aan het kabbelende water. Kampvuurtje, BBQ, flesje wijn…

Eclips was toch duidelijk het groentje onder de doggies. Ze zat ons een beetje verdwaasd aan te kijken toen we haar de tent showden, en had niet veel boodschap aan het kampvuur gedoe. In grote tegenstelling tot Ziggy die zich behaaglijk nestelde bij het knetterende houtvuur.

Ook de brug naar de vrijheid van de bossen durfde ze aanvankelijk niet over. Poging 1 resulteerde bij Joeri in een broek vol vogel***, bij poging 2 lag ze bijna in het water, met poging 3 kreeg ik ze toch moedig genoeg om kalm de balk over te wandelen!Â

Ik ben zóoo moe 🙂

Aanvankelijk leek het of we met Eclips toch iets aan nachtrust moesten inboeten. Ze liep naar goede gewoonte met de hondendoeken te slepen. Maar al snel kregen we dit resultaat:

Â

En natuurlijk, naast spelen is er nog altijd leren, en daarvoor gaan we naar school, de Hachiko- school:

Â

Medestudent Eauty:

 Een heel leger fotografen:

Â

Â

 

filmpje van de les:

 

En nog een paar momentopnamen van onze zoektoch naar verkoeling 🙂

 

1 Comment

Write A Comment