Als hondenzot met een passie voor fotografie en de outdoors, was het absoluut een supertoffe verrassing om ons plots getagd te zien als avonturier van het Hurtta adventurers team voor 2022! Dat team van schattige, moedige en inspirerende honden is niets minder dan een eer om deel van uit te maken.
Hutta schreef:

We were able to choose more Adventurers this year than ever before, which was quite fitting since we also received the most applications ever! The Adventurers chosen this year inspired us! They are the outdoorsy types and they love adventures. We believe, that dog lovers from all over the world can be inspired and touched by their stories.

De komende maanden zal je de doggies zien flaneren en exploreren in (nog meer) Hurtta-uitrusting* terwijl we onverschrokken stranden, bossen en meren verkennen. Ter land, ter zee en in de lucht (of wat we maar kunnen bedenken, eigenlijk). Verhalen, video’s en foto’s zullen zowel op de blog als op onze Instagram en TikTok worden gedeeld (ja we zitten nu ook op TikTok, hoera!).

Om driedubbel zeker te zijn, werden alle drie de woeffers onderworpen aan ten minste een dubbele meting, van nek, borstomtrek en de lengte van hun rug. En dan het leuke maar oh zo moeilijke gedeelte is natuurlijk kleuren kiezen! Eén van de dagen zal ons eerste pakket aan de deur staan en ik ben súper nieuwsgierig en kijk en enorm naar uit om dat uitpakplezier met jullie te delen.

*Als je deze blog volgt, zag misschien al dat we een grote Hurtta-fan zijn en dat we al verschillende producten gebruiken, zowel voor de winter als voor de zomer. Voor elke samenwerking die ik aanga, is het super belangrijk dat we achter de producten en het merk staan. Natuurlijk kan het zijn dat het ene product beter bij ons past dan een ander, maar ik weet uit ervaring dat Hurtta al jaren een compagnon de route is.

Write A Comment