Reizen met honden België- Zweden, hondenfotografie, www.dogvision.be

Na een druk maar deugddoend bezoek aan België, reisden we weer richting de blauwe meren en de bossen. Richting rust en vrijheid. Voor Lizzie haar eerste grote road trip, maar je zou het niet zeggen. Net als Mogwai en Oona lag ze achterin rustig te slapen alsof ze nooit anders had geweten.

Terwijl ik nu al mijn foto’s bekijk, sorteer en afwerk, ligt Lizzie languit op Ravasz zijn grote kussen naast de computer. Wat hebben we toch weeral geluk met zo’n schattiepatattie!

En wie denkt dat Zweden altijd koud is,… ik ben blij met het computerwerk op dit moment want het is ook hier bloedheet en droog. Ik ga het dus kort houden, zien dat ik mijn werk gedaan krijg zodat we dit weekend kunnen gaan kamperen!

Reizen met honden België- Zweden, hondenfotografie, www.dogvision.be

“Ik wil spelen!”Reizen met honden België- Zweden, hondenfotografie, www.dogvision.be

Altijd nieuwsgierig 🙂
Reizen met honden België- Zweden, hondenfotografie, www.dogvision.be

Write A Comment