#TongueOutTuesday (23), Fenne Kustermans hondenfotografie, wandelen in Zweden met honden, www.DOGvision.be

Sinds de hagel en sneeuw de vroege lente markeerden, is het hier nu droog, zonnig en warm. Terwijl mijn warme truien nog niet-vergeten over mijn stoel hangen, ga ik op zoek naar de zomer shirts.

Deze ochtend vroeg druppelde het nog *tik- tik-tik* op het dak. Heel zacht, zelfs met het raam wagenwijd open nauwelijks hoorbaar maar toch is het ook hier overwegend droog. Alarmerend droog met risico op branden waardoor men blijkbaar al 1-2x per dag uitvliegt voor controles. Gisteren kregen we tot 28 graden, vandaag zou het 26 graden worden. Het lijkt wel zomer!

Zomer, dat wil ook zeggen: oneindig veel licht! Overdag staat de zon hoog en fel te schijnen en zelfs voorbij middernacht blijft er een nachtlampje branden. Ik ga slapen met licht en sta op met nog meer licht 🙂 – de grootste kans om een zonsopkomst mee te maken nu is heel laat gaan slapen :-).

#TongueOutTuesday (23), Fenne Kustermans hondenfotografie, wandelen in Zweden met honden, SUP met honden, www.DOGvision.be  #TongueOutTuesday (23), Fenne Kustermans hondenfotografie, wandelen in Zweden met honden, SUP met honden, www.DOGvision.be#TongueOutTuesday (23), Fenne Kustermans hondenfotografie, wandelen in Zweden met honden, SUP met honden, www.DOGvision.be

Write A Comment