Fotoproject honden #tongueOutTuesday, Border Collie Mogwai, Paasfoto hond, www.DOGvision.be

Ook wij kregen met Pasen een heerlijke mix van zonnig lenteweer en een verse lading sneeuw. Prachtig vond ik het, ookal toonden mijn buren minder enthousiasme toen ik ze hier in mijn voortuin tegen kwam :-). Ik volop foto’s maken met haar nog nat van de douche en snel snel in mijn laarzen gesprongen, de buurman goed ingepakt voor zijn ochtendwandeling en dromend van zomer 🙂

Hoe fijn we die sneeuw ook vinden, binnen puzzelen we met werktafel, en hondenkussens zodat iedereen een plekje in de zon heeft, want op dit moment is het binnenvallende licht gewoonweg perfect. Nog niet te fel of te heet maar gezellig warm om in te snoozen, of zoals nu, te werken aan de laptop.

Fotoproject honden #tongueOutTuesday, Border Collie Mogwai, Paasfoto hond, www.DOGvision.be

Write A Comment