Birthday dog photoshoot, dog photography photoshoot, European photographers, hundfotograf, hondenfotografie, www.DOGvision.eu

 

Met al de feestelijkheden van het voorbije weekend zou ik al bijna vergeten wat we de vijf andere dagen uitspookten… Misschien niet enkel door de gigantische taart en super leuke fotosessie waar de doggies écht van genoten, hoogstwaarschijnlijk ook door de gekke omkeer in de seizoenen.
Birthday dog photoshoot, dog photography photoshoot, European photographers, hundfotograf, hondenfotografie, www.DOGvision.eu

Tot aan het weekend leek het wel lente met warm, zonnig weer. Zo’n 9 graden en geen wind. Het grootste deel van de sneeuw smolt weg en ik spotte hier en daar wat knopjes aan planten. “Het zal nu misschien toch echt gedaan zijn met winter,”dacht ik. Redelijk teleurgesteld door de onverwachte inval van de lente. Ik heb zelfs nog kerstversiering aan mijn deur hangen. Ik begon dan toch maar met de lenteschoonmaak en haalde de kartons weg die stonden te wachten om ijs te worden (voor de ijssculpturen), veegde het grind van de trappen en het terras en keek vertwijfeld rond in de tuin. We gaan nog wel wat werk hebben met snoeien (appelbomen) en opruimen van takken die het gewicht van de sneeuw niet aan konden (dennen). Tijdens een rondje door de tuin spotte ik plots in een beschutte hoek een gekke plek- en ook de doggies werden er helemaal wild van. Het lag er vol haar- maar geen knookjes ofzo en het laatste beetje sneeuw was platgedrukt. Ik volgde de honden en hun nieuwsgierige neuzen richting het riet en vond niet enkel grote keutels maar ook een indrukwekkende voetafdruk!

Het spoor liep door het riet, over een stukje ijs het veld van de buren op en richting het bos. Hoewel het een hele eer is dat er misschien wel een eland in onze tuin een tukje komt doen, zullen we tegelijk ook maar oppassen. Met een eland wil je geen ruzie.
(De eerste afdruk die ik vond leek eerder op een wild zwijn- dus ik was al opgelucht om de keutels te vinden.) Vorige week vond ik op wandeling trouwens ook nog een dood eland (waarschijnlijk van de jacht) maar die foto zal ik jullie besparen.

Birthday dog photoshoot, dog photography photoshoot, European photographers, hundfotograf, hondenfotografie, www.DOGvision.eu

Zaterdagavond, net op tijd voor Mo’s verjaardag, nam winter het toch weer over van de lente en lag er tegen de ochtend een vers sneeuwtapijt. En nu, dinsdag, sneeuwt het nog steeds met slechts nu en dan een kleine pauze. Fijne dwarrelende vlokjes die langzaam maar zeker winterwonderland weer opbouwen.

Birthday dog photoshoot, dog photography photoshoot, European photographers, hundfotograf, hondenfotografie, www.DOGvision.eu Birthday dog photoshoot, dog photography photoshoot, European photographers, hundfotograf, hondenfotografie, www.DOGvision.eu Birthday dog photoshoot, dog photography photoshoot, European photographers, hundfotograf, hondenfotografie, www.DOGvision.eu Birthday dog photoshoot, dog photography photoshoot, European photographers, hundfotograf, hondenfotografie, www.DOGvision.eu Birthday dog photoshoot, dog photography photoshoot, European photographers, hundfotograf, hondenfotografie, www.DOGvision.eu  Birthday dog photoshoot, dog photography photoshoot, European photographers, hundfotograf, hondenfotografie, www.DOGvision.eu Birthday dog photoshoot, dog photography photoshoot, European photographers, hundfotograf, hondenfotografie, www.DOGvision.eu

honden in Zweden, scandinavie, hondenfotgrafie, hondenfotograaf, www.dogvision.be

Reizen met honden in Zweden, Gotland, hondenfotografie, hondenfotograaf, www.DOGvision.be

Voor wie nieuwsgierig is naar meer beelden van Gotland, de eerste blog staat reeds online. (Voorlopig enkel in het Engels). Het was zonder meer een wonderlijke en inspirerende ervaring die smaakt naar meer!

Ook mijn andere website kreeg een nieuwe layout + een gloednieuwe shop waar boeken, handgemaakte juwelen en in de toekomst ook andere werken verkocht zullen worden. De eerste bestellingen met dit nieuwe systeem zijn reeds de deur uit dus nu moet ik vooral de nieuwe collectie afwerken en weldra ook online delen. Ook de boeken zijn reeds uitverkocht- maar ik ben aan een nieuw verhaal bezig!

Het licht in Zweden vs België:

Zonsopkomst België: 07u16
Zonsondergang België: 18u28

Zonsopkomst Zweden: 06u42
Zonsondergang Zweden: 17u33

Write A Comment