We genieten nog een beetje na van onze heerlijke lente-road trip en nu kan ik het filmpje ervan ook met jullie delen want het is eindelijk klaar! Joepie! Voor ons vertrek leek het al lente op alle plaatsen behalve hier in Zweden. Terwijl het thuisfront lustig foto’s vol bloemenpracht deelde, stonden wij nog tot onze enkels in de sneeuw. Erg? Nee hoor, het is zelfs met een beetje spijt dat we de winter gedag wuiven maar het nieuwe seizoen brengt natuurlijk wél kampeertrips, kampvuren aan het meer en meer van dat leuks met zich mee. (ja ok, ook die duivelse muggen natuurlijk.)

Onze eerste kampeertrip van het nieuwe zonne-seizoen was meteen ook Oona’s vuurdoop en het trok vanuit Zweden naar België voor een tentoonstelling waaraan ik deelnam, dan reden we door Duitsland naar Oostenrijk voor een paar dagen bergweiden vol bloemen, kaiserschmarrn en meer van dat goeds en weer richting Zweden trokken we door het met speels gele weiden bekleedde Tsjechië met een stop van 2 dagen in het prachtige Praag. Bij onze terugkeer stonden ook hier in Zweden de blaadjes ongeduldig in hun knoppen klaar om bij de eerste warme dagen open te barsten in een symfonie van fris groen. Ook in Zweden namen we niet de kortste weg weer naar huis, die kennen we al bijna vanbuiten, maar zwierven we nog even rond aan de rotsachtige westkust en bezochten we Fjällbacka- ook wel bekend van de Zweedse boeken/misdaadserie.


Het was even prutsen om het filmpje in orde te krijgen want ik ben volop mijn weg aan het zoeken in een nieuwe video-programma. De voorbije jaren wist ik steeds mijn plan te trekken met imovie. Nu dus een programma met iets meer mogelijkheden maar ook veel zoek-en prutswerk en bij tijd en wijle dus ook wat gedonder en gevloek 🙂

PS: Kamperen in Tsjechië is ons super goed bevallen: zeer relaxt en hondvriendelijk. Ook in de stad trouwens.  Dus nu ben ik wel cerieus: wat zijn jullie ervaringen met honden & Tsjechië?

2 Comments

  1. weer een prachtige weergave van jullie avonturen met de woefkes iii

  2. Pingback: September road trip deel 2: Slovenië – DOGvision

Write A Comment