Working with dogs | www.DOGvision.be

ringvagen, Sweden | www.DOGvision.be

Misschien las je het hier en daar wel op facebook, maar nu onze plannen vorm gekregen hebben, is het tijd om ze te delen: wij verhuizen!!!!!!!!!!
(10 uitroeptekens is bijna in verhouding met het enthousiamse dat hier in het rond spat)

Het kriebelde hier best al wel een tijd, al jaren zelfs, om een periode in het buitenland te wonen. Nooit waren de plannen echt concreet maar we hielden onze ogen en oren wijd open. “Ooit,…” dachten we.
Toen ik vorig jaar een paar maanden naar het noorden trok voor mijn afstudeerproject illustratieve vormgeving  werd dat veel meer dan een spannend experiment. Die ervaring zette onze hele wereld op z’n kop want ik keerde wel terug naar België, maar iets van mij bleef daar rondzwerven. Een onweerstaanbaar verlangen maakte zich van ons meester.

Ravasz Mogwai & Ziggy | www.DOGvision.be
Toch ga je dan denken… vrienden, famillie, taal, werk … een hele leven dat je als herinnering mee neemt maar waar je heel wat kilometers vandaan zou zijn. Een hele hoop wat-alsen en horrorverhalen van misgelopen emigraties passeerden de revue en toch groeide de goesting steeds meer om de sprong te wagen.
Ik hoor jonge mensen zeggen: “later, wanneer… dan…”
en oudere mensen: “Moest ik weer jong zijn en weten wat ik nu weet, dan…”

Dus we gaan niet langer wachten, dromen en uitstellen. Binnen een paar weken pakken we onze koffers en verhuizen we naar Zweden waar de winter reeds zijn intrede deed en de lange nachten ons misschien trakteren op het magische Noorderlicht (en anders is het vooral heel veel tijd om te studeren).

Onze nieuwe locatie werd in elk geval al met kwispelende staarten en sneeuwhuppeltjes goedgekeurd door alle 3 de doggies. Wanneer we precies vertrekken hangt vooral af van Ravasz zijn behandeling en gezondheid want we leven momenteel nog steeds in grote onzekerheid. Maar moest het van de doggies afhangen zouden we vandaag nog vertrekken, zoveel is zeker 🙂

Noorderlicht | www.Fenne.be

 

2 Comments
 • christel van dijck

  Super voor jullie, je moet inderdaad durven springen naar een nieuw leven!
  Veel succes ginder!!

  november 8, 2016
 • Katleen & Tania

  Jhaaaaaaaaa!! Dromen horen, volgen en LEVEN!! Zo dapper van jullie!! En zo inspirerend om het ‘gewoon’ te doen!
  We wensen jullie en de hele kroost de meest heerlijke nieuwe realiteiten toe! Vol verwezenlijkingen van jullie grootste blije dromen en verwondering bj al het nieuwe die zich nog wil kenbaar maken.
  Mijn hart maakt een sprongetje mee van excitement bij jullie keuze! Go live that Dream!! En ik weet ook nu al dat ik vaak mijmerend en met een stukje liefdevolle gezonde jaloezie zal meekijken in jullie foto’s.
  Nu al benieuwd ook om jullie nieuwste nestje te zien.
  Best of Luck & Love voor jullie vijfjes!!

  november 8, 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.