DOGvision | Birthday girl Mogwai
5227
post-template-default,single,single-post,postid-5227,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

MOgwai 1 year old | www.DOGvision.be | dog photography

Feest! Mogwai is 1 jaar oud!
En dat vieren we natuurlijk.
Met lekkere hondencake die ze heel koddig en voorzichtig oppeuzelde ,  in schril contrast met Ravasz’s hap-slik-weg- methode ( k heb er begot geen 1 foto van kunnen maken!), heel veel knuffels en een zeehondenwandeling in Cadzand.

Onverwacht kreeg ze nog een extra speelgoedje cadeau nadat Joeri haar allerbeste bal aan de zeehonden doneerde. Toen die nieuwe bal dan op een typisch Fenne-kan-niet-smijten- moment opgeslokt leek te worden door allesverslindende golven twijfelde ik geen seconde, trok de laarzen en sokken en en sprong in de *aaah da’s koud* zee. Deze bal werd in elk geval weer veilig aan wal gebracht. – en nadien had ik heerlijk warm gloeiende voeten-

De doggies waren uitzinnig van vreugde; ze graafden putten, scrubten hun pelske, blaften vrolijk naar de zon en vonden 2 maal een manier om extra honden aan onze roedel toe te voegen. (die knappe zwarte labrador zag ik anders wel zitten, maar Joeri bracht hem toch maar terug naar zijn baasjes)

Onverwacht was ook de zon van de partij, je kan je dus wel voorstellen dat ik met een heleboel foto’s en filmpjes thuiskwam… :

No Comments

Leave a Reply