#TongueOutTuesday (20), DOGvision Fenne Kustermans, hondenfotografie Zweden, www.DOGvision.be

Momenteel hebben we meer uren daglicht dan ik wakker kan zijn – helaas, want want verveling is hier geen sprake. Zijn het de doggies, de lente-inspiratie of nog wat anders, ik weet het niet, maar oh wat zou ik graag een paar extra uren per dag hebben.

Daglicht wil niet zeggen dat het hier ook al volop zomert. Integendeel, de voorbije weken kregen we meer sneeuw dan de laatste winter! Lang blijft het niet liggen, plezant is het wel. Ook vandaag zou het zo meteen gaan regenen en zou die neerslag binnen een paar uur transformeren in sneeuw.
Op warme dagen is het nog even wachten. Deze week kan het ‘snacht nog een beetje vriezen, al hoop ik dat het snel een beetje stabieler is want mijn groentjes blijven van achter het raam maar groeien en groeien en weldra zit ik in een jungle van hevige courgetten en bronstige bonen!

 

Ook voor DOGvision ben ik met een nieuw project bezig als aanvulling/vervanging van de 1-1 workshops die nu niet kunnen doorgaan. Iets voor hondenfotografen en hondenliefhebbers.
Coaching via mail kan natuurlijk ook nog altijd maar met dit nieuwe project wil ik extra tools aanbieden voor tijdens fotosessies, of die nu van je eigen hond zijn of in opdracht.
hondenfotografie leren, DOGvision, Fenne Kustermans, kleurrijke creatieve fotografie. hondenblog, www.DOGvision.be

Maar geen tijd te verliezen nu, snel nog even gaan uitwaaien met de doggies en dan werk aan de winkel!

Hou jullie goed daar aan de andere kant van het WWW.

Poot van de doggies!x

Write A Comment