Embark DNA test, www.DOGvision.be

#TongueOutTuesday (07), hondenblog, honden in Zweden, verhuizen naar Zweden met honden, hondenfotografie, hondenfotograaf, www.DOGvision.be

O-ooh zo cerieus dat we zijn. Een tijdje geleden bestelden we een DNA test voor Lizzie. Het was niet makkelijk om een moment te vinden dat we haar lang genoeg gescheiden konden houden van de anderen om zo een Mo-en Oona loos swapje te kunnen verkrijgen. Dat sample arriveerde ondertussen in het labo en is klaar voor onderzoek. Spannend he!

Ik ben tegelijk ook nieuwsgierig naar wat jullie denken. Zou ze helemaal 100% supermutt zijn? Of van welke rassen zou ze sporen meedragen?

Wat typische Lizzie-dingetjes: ze heeft flaporen die altijd binnestebuiten draaien, extra klauwtjes aan haar achterpoten, ze ‘babbelt’ wanneer ze blij is (bv als we gaan wandelen), heeft een soort van obsessie met vogels en ze heeft een kortharige pels zonder ondervacht. Bij haar nestgenootjes zijn er hondjes met een kortere staart, eentje met kortere pootjes en ik denk ook dat Lizzie het kortste haar heeft van allemaal.

 

Mama Lola

 

Lizzie de dag van aankomst bij het gastgezin (terwijl wij onderweg waren)

Zus Evy en broer …?

 

Broer Sjarel

 

Broer Mees

Zus Evy

Broer Max

Broer Dexter

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.