Drie weken lang zwierven we rond. Vanuit een herfstig Zweden trokken we naar een zomers Slovenië, bezochten we Oostenrijk en reisden we via Italië weer naar het goudkleurige noorden.

En nu, na een tijd van radiostilte, zijn we weer helemaal terug. Klaar voor actie, tonnen nieuwe plannen en ideeën en een massa foto’s om te delen.

En ook, een nieuw soort tekstbewerker voor de blog, als dat maar goed komt! Het is even wennen en zoeken naar alle knoppen en opties :-). Ik denk/hoop dat jullie er niet teveel van zullen merken, maar hier, waar de code tot leven komt en foto’s en tekst elkaar vinden vóór de ‘publish-knop’ is het even Chinees.

Blank pages

Het nieuwe jachtseizoen ging helaas weer van start en de bossen zijn dan een onveilige plek, ook voor ons.  Omdat Oona een paar dagen voor de start toch nog een poging ondernam om een stapje in de wereld te zetten, kocht ik me een hiking gordel zodat ik van Oona’s extra energie gebruik kan maken bij het wandelen. Ideaal hulpmiddel om zeker aan mijn 10 000 stappen per dag te geraken, haha!

En daarnaast: computerwerk! Updates schrijven voor de website, pagina’s bijwerken, fouten herstellen,… de herfstschoonmaak zeg maar. Met een tas warme chocomelk en geurkaarsen erbij 🙂


I would rather sit on a pumpkin, and have it all to myself, than be crowded on a velvet cushion.

– Henry David Thoreau

Mogwai @ Slovenië

Een super zonnig en fenomenaal Italië.
Kennis maken met vreemde objecten, Oostenrijk 🙂

Omdat er nog heel wat werk ligt te wachten + de doggies hebben zo meteen nog een wandeling nodig, ga ik het vandaag kort houden en schrijf ik heel binnenkort een uitgebreid verslag over onze avonturen onderweg.

Vanuit een goudgeel Zweden groet ik u,

?

Write A Comment