#TongueOutTuesday (40), Fenne Kustermans, hondenfotografie Zweden, Border Collie Mogwai, www.DOGvision.be

Ondanks de voorspellingen van overvloedige regen, konden we de voorbije week opvallend vaak genieten van een heerlijk warme herfstzon. Op social media zag ik overal sjaals en dikke jassen opduiken maar hier in Zweden was het nog dik 17 graden (of zelfs wat warmer als de zon erdoor kwam)- en ook de wind was niet meer dan een warm briesje, net genoeg om de bladeren te doen ritselen.

Ideaal alvast om de Fuji eens te testen met wat actie op het veldje hier. De doggies gingen er alvast flink vandoor en ik had enkel de 27mm op staan. Eigenlijk toch best onder de indruk hoe snel de scherpstelling ging en hoe makkelijk het is wanneer een camera meerdere shots achter elkaar kan schieten. Momenteel werk ik trouwens enkel in Jpeg want dat is gewoon makkelijker en zeker ok voor het doel van de foto’s zoals bv op de blog.

Qua lenzen ben ik nog steeds aan het twijfelen wat niet van mijn gewoonte is, want meestal ben ik een snelle beslisser. Ik kan gewoon mijn ding niet vinden en ik ga meestal niet voor compromissen ๐Ÿ™‚

Voor Oona is het seizoen van de bandana’s alvast weer van start gegaan want hoe goed ze ook af steekt tegen groen en blauw, van het moment dat de grassen verdorren krijg onze hele wereld een Oona-kleur ๐Ÿ˜€ :D. En ze weet het, neem dat van me aan!

#TongueOutTuesday (40), Fenne Kustermans, hondenfotografie Zweden, Border Collie Mogwai, www.DOGvision.be #TongueOutTuesday (40), Fenne Kustermans, hondenfotografie Zweden, Border Collie Mogwai, www.DOGvision.be #TongueOutTuesday (40), Fenne Kustermans, hondenfotografie Zweden, Border Collie Mogwai, www.DOGvision.be

 

Write A Comment