Traveling with dogs: a charming cottage in Orsa (Dalarna/Sweden)| Reizen met honden, Dalarna, Zweden | blog on www.DOGvision.be|

Zooooo moe!

Dagen zijn er om te ravotten en gek te doen, de avonden en nachten om languit te slapen en alle avonturen van het weekendje in Orsa opnieuw te beleven in spannende dromen.
Ik vraag me soms af: zouden honden ook van die rare en totaal onlogische dromen hebben?

Traveling with dogs: a charming cottage in Orsa (Dalarna/Sweden)| Reizen met honden, Dalarna, Zweden | blog on www.DOGvision.be|

De voorbije week vloog weer vliegensvlug voorbij. Dat begint een slechte gewoonte te worden van de tijd!

Wat we zoal uitspookten?
Ik hing rond in het bos en werkte als een echte Elastigirl met de camera in de ene hand, een koekje in de andere en een reflectiescherm aan mijn voeten! 🙂
Behind the scenes, dog photographer, hondenfotograaf | www.DOGvision.be

Drie warme choco’s later kwam ook mijn echte Zweedse nummerplaat aan, m.a.w.: mijn auto is goedgekeurd!!!!!! *springt 5 gaten in de lucht!*

En op wandeling kwam Oona plots af met een knook. Ik vond nog één andere maar struinde tevergeefs het bos af op zoek naar de rest van het skelet. Ik verzamelde spinnen in mijn haar en hotste maar rond, maar nergens vond ik meer.

En net bij de start van een nieuwe week, een nieuwe maand arriveerde er ook een cadeautje uit Finland van Viciafaba design. Voor de hondjes eigenlijk, maar ook aan deze chocoladeliefhebber was gedacht 😀 — zo lief! Hopelijk snel meer foto’s als de regenwolken verder trekken want de voorbije dagen is het hier een behoorlijk natte bedoening geweest. Maar de kleuren, die prachtige herfstkleuren, die blijven zelfs zonder zon adembenemend.

Vanaf deze week start ik trouwens ook een cursus keramiek!! Vijf weken lang krijg ik niet alleen allerlei technieken aangeleerd om van een homp klei een object te maken, het is ook een onderdompeling in “Zweeds in de praktijk”. Inclusief dialect en technische benamingen. Groot was de verwarring trouwens toen ik een ‘svamp’ moest pakken. Voor zover mijn Zweeds reikte was een svamp een paddenstoel. Je weet wel, zoals Cantharellen enzo. Bosdingen. En daar stond ik dan in de stad in een keramiek-atelier met een vraagteken boven mijn hoofd. Blijkbaar zeggen ze hier dus ook svamp tegen een spons! Je moet het maar weten 🙂

Zo, dat was het nieuws, live vanuit Dalarna. Nu ga ik nog even de gastenkamer op orde brengen want morgen bezoek uit België!

Tot later!

x

3 Comments

Write A Comment