#TongueOutTuesday (38), Fenne Kustermans, hondenfotografie Zweden, Dalarna, wandelen met honden, honden fotograferen in de natuur, www.DOGvision.be

Een kleine Lizzie-blep op de -hier- druilerige dinsdagochtend. Koud is het zeker niet, maar hitte is slechts iets waarover ik in de krant lees. De komende dagen krijgen we normaal weer zon, met een maximum van 18 graden. Eigenlijk mijn lievelingsweer. Nugoed, op sneeuw en ijs na misschien maar moesten die zich manifesteren aan een gezapige 15 graden bijvoorbeeld dan zou ik er ook gelukkig mee zijn 🙂

Terwijl ik hier met een warme chocomelk aan het keukenraam zit te werken, vult de ruimte zich, ondanks de regen, met een zachte gloed. In tegenstelling tot tijdens de hoogzomerse dagen, glijdt het licht nu veel lager binnen en weerkaatst het op de gevallen gele blaadjes en dikke druppels op de struiken. Gek genoeg zijn na de droogte een aantal paarse bloemen opnieuw uitgekomen en ze zorgen voor een extra vrolijke noot.

#TongueOutTuesday (38), Fenne Kustermans, hondenfotografie Zweden, Dalarna, wandelen met honden, honden fotograferen in de natuur, www.DOGvision.be

Sinds vorige week gingen we van start met de cursus van Dogs 4 motion. Voor de eigenlijke trainingsoefeningen die zich focussen op een betere mobiliteit, balans en kracht, moeten we een paar oefeningen onder de knie krijgen. En dat geldt zowel voor de doggies als voor mij :-).
Maar behalve enkel thuis ons huiswerk maken, oefenen we ook gewoon buiten op wandeling in de natuur. Alle drie de doggies zijn in elk geval fan. Zelfs Oona die echt moeite heeft om de skills onder de knie te krijgen, staat al enthousiast klaar als ze ziet dat ik de trainingsspullen klaar leg.
(Normaal heb je niet zoveel nodig maar met Oona’s onhandigheid, oefen ik met extra targets en hulpmiddelen)

#TongueOutTuesday (38), Fenne Kustermans, hondenfotografie Zweden, Dalarna, wandelen met honden, honden fotograferen in de natuur, www.DOGvision.be #TongueOutTuesday (38), Fenne Kustermans, hondenfotografie Zweden, Dalarna, wandelen met honden, honden fotograferen in de natuur, www.DOGvision.be

Dat 9/11 geen goede dag zou zijn om te vliegen, bedacht ik me pas toen ik mijn drone door een stom foutje de boom in vloog. Met een crash als gevolg uiteraard. Jah, het was duidelijk dat mijn plan om nog wat te oefenen op vliegskills zeker nodig was haha. Gisteren ben ik mijn vogeltje dus binnen gaan doen voor reparatie. Binnen een week zou ik een offerte/diagnose krijgen. Hopelijk kunnen ze hem maken en vlieg ik weldra weer boven de herfstbossen!

Write A Comment