#TongueOutTuesday (36) | Oona in Norway | travel with dogs | dog photography & blog | www.DOGvision.be

De voorbije weken was het hier stil op de blog.  Je kon muizenvoetjes horen trippelen. Maar onzichtbaar voor de toevallige passant waaide een frisse noorderwind doorheen de pagina. En wat regen viel er ook. We waren immers niet zomaar van de planeet verdwenen maar reisden met z’n allen door Zweden, richting Noorwegen en terug. Een welverdiende en broodnodige zwerftocht na een drukke zomer vol bezoekjes en werk.

Aanvankelijk dacht ik nog wel wat blogs te schrijven en pakte ik vol goede moed de laptop in – en zelfs een muis! (maar eentje zonder kousenvoetjes) En hoewel een fotopauze bij mij nooit langer duurt dan een stevige regenbui, de inspiratie het niet liet afweten en ik ondertussen ook twee lenzen testte voor Lensbaby, kwam de laptop slechts 1 keer boven om dit moment te delen:

Northern lights, noorderlicht | Norway/Noorwegen/Norge| www.DOGvision.be
Er zijn echt wel voordelen aan camping WC’s waarvoor je een ommetje moet maken. Ik wilde immers, doodop al van een drukke dag, lekker warm in mijn slaapzak kruipen. Maar terwijl ik daar in pijama buiten slofte zag ik plots de dansende zweem aan de hemel. Meteen stormde ik weer naar binnen, riep Joeriiiiiiiii (die al bijna dacht dat er iets erg was gebeurd) en in de vlucht grabbelde ik mijn camera nog mee naar buiten om foto’s te gaan maken.
Ook Joeri was niet helemaal van de wakkerste. “Dat lukt hier niet zenne,” zei hij,” alles is zwart!”
“Heb je de lens cap er af gehaald?” vroeg ik hem terwijl ik ongeduldig en in een deken gewikkeld stond te wachten op de voorbeeldfoto.

” …Oeps.”

Reindeer in Norway | www.DOGvision.be

Natuurijk kan ik nauwelijks wachten om de foto’s van onze reis te delen dus als je geen zin hebt om virtueel mee te reizen over bergen en langs dalen, via appelblauwzeegroene rivieren en schapen die ons uitlachen, run and hide! Anders ben je meer dan welkom zodra ik me door het beeldmateriaal hen geworsteld. Ik heb alvast 1 groot geluk en dat is dat het weerbericht een hele week regen voorspelt. Ideaal dus voor liters thee en knabbeltjes pure chocolade aan de computer.

Tot de volgende!

PS: Ons kleine monstertje viert deze maand haar allereerste verjaardag!!  We zijn alvast aan het uitkijken om er iets leuk van te maken 😀

Save

Save

Write A Comment