blog honden, hondenfotografie, honden online, grafisch ontwerp voor honen shop, www.DOGvision.be

*Zabber, zabber* aan mijn vingers want ik had een koekje in mijn handen 🙂 — en er is natuurlijk weinig belangrijker in het leven dat lekkere koekjes, nietwaar? Ik kan haar nauwelijk ongelijk geven hoewel ik momenteel eerder een veggie-sushi verslaving heb.

blog honden, hondenfotografie, honden online, grafisch ontwerp voor honen shop, www.DOGvision.be

Hier nog eens een ander beestje dat we tegenkwamen op wandeling. Gewoon zomaar, omdat ze ook wel mooi en boeiend zijn.
Zeker in tegenstelling tot teken waarvoor ik meestal mijn ogen open hou.

blog honden, hondenfotografie, honden online, grafisch ontwerp voor honen shop, www.DOGvision.be
Met teken hebben we trouwens serieus last nu. Misschien herinner je je nog dat ik voor de doggies een anti-tekenband maakte? Alle drie dragen ze zo eentje maar omdat Mogwai toch opvallend aantrekkelijker is dan de andere twee kreeg zij nog een extra pipet. Deze banden zijn super leuk zijn om te maken en zien er ook tof uit maar toch durf ik niet met zekerheid te stellen dat ze werken, daarvoor ben ik te kritisch en bewust dat ik er niet zo heel veel van ken. Toch, wanneer Mogwai haar bandje eens twee dagen niet om had, haalde ik zes dikke teken uit haar pels, waarvan eentje onder haar staart! Yuk!

Het gekke is dat we op wandeling steevast de meeste teken vinden bij Oona en zij toch de minste beten heeft. Mogwai heeft een lastigere vacht om ze van ver te spotten maar op Lizzie zien we ze ook goed kruipen. Laatst haalden we er bij Oona bijna 20 (nog kruipende) teken af terwijl bij Lizzie en Mogwai de teller rond de 5 bleef hangen.

Mensen vragen me dan wel hoe ik in hemelsnaam de koude winters hier overleef,… geef me liever tips om een zomer met dat bijtende en stekende gespuis te tolereren voor ik naar de Noordpool verhuis! 🙂

Anto teken hondenhalsband, doe het zelf voor honden. honden hobby, www.dogvision.be

Ik deelde het eerder deze week natuurlijk al, maar ben zó-o blij met mijn nieuwe kaartjes dat ik ze toch nog een keer wil delen. Heerlijk toch om je ontwerpen tot leven te zien komen? Zo vaak blijft mijn werk ergens in de digitale wereld hangen of ergens achter de schermen, dan is een tastbaar resultaat eens zo fijn! Ik bestelde deze week ook meteen wat ‘echte’  prints van mijn foto’s om op te hangen in mijn atelier of de ijskast :-). Allemaal wel handig dat digitale werk, maar soms mis ik wel de spanning van film ontwikkelen, een pakje prints afhalen of door een album bladeren.

blog honden, hondenfotografie, honden online, grafisch ontwerp voor honen shop, www.DOGvision.be

 

Het licht in Zweden vs België:

Zonsopkomst België: 06u25
Zonsondergang België: 21u07

Zonsopkomst Zweden: 05u07
Zonsondergang Zweden: 20u57

 

PS: als de doggies of verhalen op deze blog je vermaken of inspireren, deel de posts gerust op Facebook. Ook de foto’s die ik op de Facebook pagina deel, kan je sharen met anderen. Op die manier kunnen we samen meer mensen inspireren en help je mijn blog en mijn werk om gezien te worden. Ook liken of een comment nalaten op de DOGvision pagina helpt me om ook voor Facebook zelf relevant te blijven want meestal krijgt slechts een handvol mensen de berichten te zien.

Write A Comment