#TongueOutTuesday (31) | dog sup | blog on www.DOGvision.be

De zon was reeds vroeg op en hobbelde dartel op en over de bladeren van de berk en liet daarbij dansende schaduwen achter op onze muur.
Hop hop, wakker worden!
Ik wilde me nog een keer omdraaien en laaaanguit diagonaal op bed liggen (dat is zo mijn gekke ochtendding) maar met een blik op de prachtig blauwe lucht trok ik toch maar snel een broek en trui bij aan, haalde de SUP boven en trok met Mogwai het meer op. Eenmaal in open water was het stevig tegen de wind in peddelen, maar de terugweg gign dan natuurlijk eens zo makkelijk. Ik hoefde enkel te zien dat ik onze bijna verstopte ingang niet mistte.

#TongueOutTuesday (31) | dog sup | blog on www.DOGvision.be

Wat we de voorbije week nog zoal uitstaken?

Eerst en vooral werkte ik mijn ‘vuile kamer’ af. Maar nee, dat is waarschijnlijk niet wat je denkt dat het is! Potvolkoffie!
Zoals jullie misschien (of misschien niet) weten, doe ik behalve aan fotografie ook aan tekenen, schilderen en etsen. Een bonte mix van technieken en materialen die ik aanwendt om verhalen tot leven te wekken. Het leek me noodzakelijk om voor deze creatieve uitspattingen (met de nadruk op spatten!) een afzonderlijke ruimte te voorzien waar het geen ramp is als ik wat verf mors, of dat ik niet in paniek gordijnen moet wassen of verf van de computer moet krabben (all true stories). Ik werkte eerst al een paar kilometer behangpapier van de muren, schuurde ze een beetje op en ging dan aan de slag met primer en lichtgrijze verf. Het eindresultaat toon ik nog wel eens wanneer alles zijn plek weer heeft gevonden want verf op de muren wil niet zeggen dat de werkkamer werk-klaar is.

Daarna gingen de doggies en ik op meren-jacht waarbij we alle meren in de buurt proberen te bereiken in een zoektocht naar zwem-en kampeerplekken.
De rest van de foto’s volgen nog, maar ik kan al wel verklappen dat we een oude boot vonden 🙂 — en Ravasz doopte hem om tot troon, hoog en droog.
#TongueOutTuesday (31) | old boat | blog on www.DOGvision.be

En eenzaam zal onze zomer zeker niet zijn. Halverwege de week arriveerde een nieuwe lading nieuwsgierige bezoekers om de Zweedse zomer mee te delen. We gingen van start met een etentje bij Tolvsbo, een restaurant/hotel hier in de buurt en een smakelijke aanrader! Na een uitgebreid ontbijt de ochtend nadien (ook bij Tolvsbo) toerden we rond langs het kleine huisje bij het meer waar alles begon, onze favoriete boswandeling en sloten we af met een vuurtje in de tuin met heerlijke hapjes, met liefde klaargemaakt door Joeri.
Group shot on Iphone | www.DOGvision.be

Van onze recente omzwervingen staat het bezoek aan de Östra Silvbergs gruva reeds online. Misschien zag je er ook al foto’s van passeren op onze instagram account. Deze oude mijn site wist ons in elk geval te betoveren. Vooral dan door de speciale kleur van het water.
Ostra Silvbergs gruva | www.DOGvision.be

Last but not least gingen we voor een weekend Zweden-verkennen met de camper én alle doggies natuurlijk. Wakker worden met een uitzicht als dit… subliem!
Mavic, drone photography, Sweden, Jämtland | www.DOGvision.be | www.Fenne.be

Write A Comment