#TongueOutTuesday (24)| www.DOGvision.be | dog blog and photography projects

#TongueOutTuesday (24)| www.DOGvision.be | dog blog and photography projects

Een laaaaaaange tong deze week voor een nieuwe #TongueOutTuesday. Ik hoor vaak van andere hondenbaasjes dat ze het helemaal niet leuk vinden dat hun hond met een hangtong op de foto staat, maar ik ben er absoluut weg van. Het is immers 100% Oona en het weerspiegelt haar grappige, goofy kantje – ze sprong net daarvoor in mijn plantenbak die zeker een meter hoog is maar dus in de weg stond om de korste weg tot bij mij te nemen 🙂
Stout Oona, stout! Maar wel een beetje grappig ook.

De voorbije dagen valt er evenveel water uit de lucht als dat er in al die meren zit. Of zo lijkt het toch. We hebben zelfs voor het eerst een onweer gehad. Een beetje jammer dat het hier nu bijna 24/24u licht is dus we konden het gerommel wel horen maar jammer genoeg geen bliksem zien. Ik zet al mijn hoop op een woelige herfst! Ja echt, ik ben dol op donderwolken en wild weer en dat terwijl het hier in Zweden waar wij wonen eigenlijk best rustig is: weinig wind, af en toe wel een bui maar zelden wolken die dagen blijven hangen.

Nu Midsommar steeds dichterbij komt valt ook het verwarrende effect van het licht steeds meer op. Het is niet ongewoon dat ik ga slapen als de zon weer op komt- mijn reminder dat het al serieus voorbij middernacht is. Of dat ik om 11u30 nog opspring, mijn camera meegrits en naar Joeri roep:”‘k ben weg he, foto’s maken!” Maarja, het was nog licht en er hingen sliertjes mist over het meer. Dan kan ik mijn bed niet inkruipen hoor 🙂

In the land of the midnight sun | nature photography | www.Fenne.be

En als we nu dan toch niet kunnen gaan zwemmen, even een terugblik naar vorige week en Mogwai die door de winter blijkbaar is vergeten hoe ze moet springen…When Mogwai forgets to jump! | www.DOGvision.be | dog photography
Waarvoor sombere dagen ook ideaal zijn: filmpjes afwerken! Omdat ik recent met een nieuw bewerkingsprogramma aan de slag ging, nam ik me voor om elke week een nieuwe montage in elkaar te flansen om zo wat meer gevoel te krijgen voor de nieuwigheden. Dit filmpje nodigt je uit om samen met ons te gaan wandelen en zo krijg je een idee van 1 van de vele routes hier. Op dit moment kiezen we vooral plaatsen die niet te afgelegen zijn omdat de meeste dieren jongen hebben (zoals het filmpje van de jonge vosjes dat ik vorige week deelde). We willen natuurlijk de kraanvogels niet storen want zij zijn zo gevoelig aan verstoring en we willen al helemaal geen everzwijn boos maken!

Save

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.