#TongueOutTuesday (17), hondenfotografie, fotoproject, creatieve hondenfotografie, www.dogvision.be

#TongueOutTuesday (17), hondenfotografie, fotoproject, creatieve hondenfotografie, www.dogvision.be

Grote verandering buiten, veel plannen en ideeën die rondzoemen in mijn hoofd. Maar ook buiten nieuw gezoem en een eerste muggenbeet op mijn hoofd. Jaja de winter gaat gemist worden. De vers krakende sneeuw, klare lucht en totale afwezigheid van pollen en/of zoembeesten.

De zon vreet de sneeuw weg en de meren lopen over. Op verschillende plaatsen is er wateroverlast, zeker bij vakantiewoningen die vlakbij het water staan. Ook onze tuin staat deels onder water door het meer dat steeds meer plaats nodig heeft om al dat water een plek te geven. Moest je hier nog meer foto’s van willen zien kan dat op Fenne.be. De eenden amuseren zich in elk geval en ik heb het plan opgevat om onze boot reeds te water te laten zodra we er met laarzen aan geraken. Nu ligt hij nog ondersteboven op zijn winterplek, maar ook die staat blank.
Voorlopig maak ik me nog niet teveel zorgen. Of toch niet zolang het zonnig/droog blijft. De aarde is ondertussen redelijk ontdooid en kan dus water opnemen en ons huis staat normaal ver genoeg van de waterkant. *fingers crossed*

#TongueOutTuesday (17) #TongueOutTuesday (17)

Het voorbije weekend trokken we een beetje noordelijker voor een weekend in Ljusdal. Een heerlijk gezellige plek waar de lente nog maar net van start is gegaan en we onze avonden doorbrachten aan het knetterende houtvuur. #TongueOutTuesday (17) #TongueOutTuesday (17) #TongueOutTuesday (17)

En nu het weer met DOGvision!

Zonsopkomst B: 6u23
Zonsondergang B: 20u 53

Zonsopkomst Z: 5u08
Zonsondergang Z: 20u39

Heerlijk dat we nu ’s avonds nog een extra wandeling of fietstocht kunnen maken. Dat fietsen met Oona gaat trouwens steeds beter. Ze weet al wat er komt als ik haar tuigje boven haal en ze snapt steeds beter dat ze gewoon rechtdoor moet lopen :-)- handig hé.

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.