Hondenfotografie DOGvision, honden in Zweden, wandelen in Zweden met honden, Dalarna, www.DOGvision.be

Sneeuwfoto’s? Ik weet niet of dát nog voor dit jaar zal zijn, maar aan gekke snoeten gelukkig geen gebrek.

 

Terwijl ik dit typ fladderen de vogels druk rond in de tuin en vliegen ze één voor één tot aan de voederhuisjes. Ik spot zelfs een merel! Die zijn in België overal te zien maar hier eerder uitzonderlijk. Een specht landt ook af en toe aan de huisjes maar de eekhoorntjes die vorig jaar zo talrijk hun acrobatische kunsten bovenhaalden, heb ik heel de winter nog niet gezien- het is dan ook echt een heel vreemde winter.

Overal komen planten in knop- normaal krijgen we pas eind maart de eerste tekenen van een naderende lente. Mijn sneeuwlaarzen en skibroek zijn werkloos. De ski’s zelf staan nog in een vergeten hoek in de garage. Ik check zelfs mijn honden op teken nu. In putteke winter! (vond er in januari een op Lizzie!)

Rondom mij snurken de doggies genoeglijk na een lekker lange wandeling. Ik slurp even wat thee en beslis dat ik de rest van de foto’s van deze wandeling een andere keer deel. Er wachten nog een paar schetsen op afwerking en vanavond gaan we bij vrienden eten dus ga even goed doorwerken 🙂

Tot later!

x

Write A Comment