Het nieuwe jaar, het vervolg van het gekke-bekken-project begin ik meteen al te cheaten. Het zou nummer 2 moeten zijn, maar voor de eerste van het jaar zou ik eigenlijk nog eentje moeten opduiken. Maar dat kan wachten.
Momenteel kan alles wachten.
ok, behalve het uitlaten van Zi  Ravasz en Mogwai dus. (ik geraak er maar niet aan gewoon.)

Hoe gek ook, alles gaat gewoon verder; de zon komt op en gaat weer slapen, een nieuwe lading sneeuw dwarrelt neer en de tijd ikt verder terwijl ik vooral wat aanmodder en bij de doggies lig te snoezen.

Ik zou ook over Zigje willen schrijven maar het lukt me (nog?) niet.
Misschien later. Wanneer ik de passende woorden kan vinden.

PS: Bedankt voor alle berichten en reacties de voorbije dagen. Ik lees en koester ze stuk voor stuk.

Save

Save

1 Comment

  1. Irena De Ridder Reply

    alles is nog te vers hè , neem je tijd om afscheid te nemen , vergeten doen we ze niet , onze trouwe viervoeters . Ziggy zal bij vele mensen herinneringen aan mooie momenten bezorgen . Sterkte nog XXX

Write A Comment