#TongueOutTueasday, dog photography, hondenfotografi, www.DOGvision.eu

#TongueOutTueasday, dog photography, hondenfotografi, www.DOGvision.eu

“Lokah Samastah Sukhino Bhavantu”, een uitdrukking in het Sanskriet, met als betekenis: ” May all beings everywhere be happy and free, and may the thoughts, words, and actions of my own life contribute in some way to that happiness and to that freedom for all.”

Een nieuw jaar, een nieuw decennium. Ondertussen ben ik de tel al kwijt, zou het nu 5 jaar zijn dat ik wekelijks deze foto’s maak? Of misschien zelfs al langer?
Mijn wensen voor jullie en voor de wereld veranderen er niet door. Eerst en vooral wens ik jullie allemaal een goede gezondheid toe, of een vlot herstel als het allemaal wat tegen zit. Ja, gezondheid, misschien is dat wel het allerbelangrijkste dat je iemand kan toewensen. Meer nog dan succes of geluk. Ik heb het zelf al ervaren dat gezondheid werkelijk je hele wereld op zijn kop kan zetten en ook het voorbije jaar zag ik tal van mensen (en dieren) waar ik om geef afzien door zowel mentale als fysieke uitdagingen. Daarnaast wens ik jullie een warm netwerk toe van kameraadschap en collegialiteit, vriendschap en zeker ook liefde in welke vorm dan ook. Ik wens jullie ook visie en inspiratie om je leve vorm te geven los van de gebaande wegen en om geluk te vinden in kleine en onverwachte momenten.

Eén van de doelen van DOGvision is nog steeds om door de schoonheid van gevangen momenten de vreugde te delen. Maar ook om creativiteit aan te wakkeren en inspiratie te delen in ons streven naar het goede (honden)leven. Met DOGvision probeer ik hoe bescheiden ook, mijn steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Kortom, ik wens jullie allemaal een fenomenaal 2020 toe <3

Dikke kus en pootjes van ons allemaal!

X

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.