De stage komt eraan, en daarmee ook een superspannende tijd. Zowel voor ons als de kandidaten voor een hulphond.
Na maanden trainen zijn onze schatties er klaar voor; ze leerden nieuwe commando’s, kregen moeilijkere oefeningen en maakten het lekker bont (en vuil) op kot.

Nog net voor de stages van start gaan, mochten de gastgezinnen hun oogappels nog even gaan bezoeken en platknuffelen, want vanaf nu zal alles anders worden.

We duimen alvast dat ze haar match tegenkomt, maar ze hoeft zich niet te haasten.
En eigenlijk ben ik nu geruster dan met Eclips. Niet dat ik me toen grote zorgen maakte, maar nu hebben we het al eens meegemaakt en dat schept vertrouwen in dat hele gebeuren waar we niets van zien. Het is immers pas wanneer de keuzes definitief zijn dat wij het nieuws te horen krijgen.

Bij deze wil ik ineens ook alle stagiaires heel veel succes en plezier wensen, er staan een paar toffe honden te trappelen om met jullie kennis te maken. Stuk voor stuk kanjers met hun eigen karakter en grappige trekjes. En allemaal met liefde grootgebracht door gastgezinnen die nu in spanning afwachten 🙂

 


Naast de demo waarvan ik een filmpje maakte, hebben we nog lekker kunnen roefelen met een Hummer die wel erg blij was om ons te zien- maar net zo vrolijk weer met de trainster meeliep na het bezoek.

We zien ze graag, onze Humpty Dumpty, en hoewel ik helemaal niet graag poseer, ben ik toch blij met deze foto’s van ons samen 🙂

8 Comments

  1. Stephanie Claeys Reply

    Zo ontzettend mooi! Ik heb het twee keer na elkaar bekeken. We mogen geen voorkeur hebben, maar na dit filmpje te zien…
    Super gewoon…

  2. Je doet dat geweldig goed Fenne. Proficiat!! Geef je veel voldoening en een goed gevoel. Prachtig filmpje !!

  3. Hummertje … eerst een schattige puppy en nu een knappe dame die een super hulphond gaat zijn. Ik zal Hummer niet ontmoeten, tenzij ze ook op de winterstage wacht 😉

  4. Merci, Fenne, voor je engelengeduld en al je inzet… De tekst bij je blogbericht heb ik gelezen, het filmpje ga ik voor één keer niet bekijken. Niet omdat het mij niet interesseert maar omdat ik me niet (onbewust) wil laten beïnvloeden… Leuk dat je haar nog eens kon bezoeken!

  5. Prachtig wat jullie allemaal doen, allemaal bereiken. Ik heb het vroeger nooit geweten, maar sinds anderhalf jaar…
    dankuwel

  6. Leuk om te zien dat Hummer alles zo mooi en vlot doet. Ook een tof portret van jullie samen.
    Grappig wel dat de kat op de achtergrond zich net begint te wassen als Hummer ‘rolt’.

Write A Comment