Een inieminie postje, zo tussen het studeren en ziek wezen door, want Mogwai is alweer 13 weken.

Op haar overwinnings-lijstje kon Mogwai deze week ‘water’ toevoegen.
Tot nutoe kwam ze wel eens geheel per toeval in een gracht terecht- waarin tot haar grote verbazing water stond- en daar sprong ze dan ook zo snel als die kleine pootjes kunnen, weer uit.

Ook deze keer kwam ze met een schok tot de ontdekking dat het koud en nat aan haar pootjes was.
Aanvankelijk vrolijk rende ze achter Johnny en Ziggy aan die uitgelaten het water in denderden, om vervolgens abrupt tot stilstand te komen, te kijken of ze niet OP het water kon lopen om zo snel mogelijk weer veilig aan de kant te geraken. Met haar pootjes zo hoog mogelijk en een snoet die vertelde "ieeeuw da’s nat!"sukkelde ze -nog maar half zo breed- weer op het droge.

De ontdekking van een bal die even verderop lag te dobberen, deed haar uiteindelijk alle moed bij elkaar rapen om toch enkele stapjes door het water te zetten.

Eenmaal ze dat spelletje door had, ging ze nog een paar keer behoedzaam maar doortastend de bal uit het water vissen. Nooit dieper dan haar buikje, maar voor een eerste keer toch erg flink he.

De andere doggies, die duidelijk al meer ervaring hebben met plonzen en dabben liepen vrolijk te spelen. Ziggy wilde nog even een eend achterna, en hoopte dat ik haar niet in de gaten had, maar keerde gelukkig terug toen ik haar riep. Oef!
Ravasz is niet zo’n zwemmer, enkel bij warm weer of als ik zelf zwem gaat hij dieper dan zijn enkels, maar voor een leuk teefje, zoals de border collie die hij ontmoette, liep hij met plezier een heel stuk verder over en weer.

Zo, weer tijd om wat te studeren. Wish me luck!

1 Comment

  1. Good luck! Wat groeit ze snel! Leuke foto’s! Op sommige foto’s kan je de twijfel precies zien… Grappig.

Write A Comment