De lessen die onze dappere puppy’s in opleiding volgen, gaan niet altijd door in het Hachiko- centrum.
Voor deze les had onze puppyjuf iets helemaal anders in gedachte. Op de planning stond een uitstap in Kortrijk, en meer bepaald: de foor. Oftewel kermis.

Bij onze aankomst was het nog relatief licht, maar de duisternis viel al snel in waardoor het niet zo eenvoudig was om foto’s te maken.

Onze eerste stop was niet meteen de wilde botsauto’s of geurige smoutebollen-kraampjes, maar een wandeling door het station. Onze pup-pubers probeerden we zo netjes mogelijk aan de lijn over het perron en de trappen te loodsen. We vereerden de reizigers zelfs even met een korte doortocht in 1 van de wagons.

Hummertje bleef gewoon heel cool bij de treinen. Want, zo een vertrekkende trein, dat is toch de gewoonste zaak van de wereld? Eum… Hummer, merkte je dat lawaai niet op?

 

Het plein voor het station was te plek om ons laatste nieuw commando te oefenen alvorens de hele groep richting kermis trok.

Hoewel een heel deel van de attracties niet open was, konden we voor onze leerlingen voldoende uitdaging vinden. Ze liepen over wiebelige roosters, passeerden kleurrijke kraampjes, vonden allerlei lekkers op de grond, en maakten kennis met jongeren in botsauto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plezant zo een les, andere omgeving en veel uitdaging.
Zo mogen er nog komen!

1 Comment

  1. Inderdaad : plezante les met heel wat uitdagingen voor baasje en hond ! Leuke foto’s, zeker de " Eclips foto "…nice !

Write A Comment