Daaag Kamieltje

Ons avontuur met de kleine Kamiel zit er al weer op. Wat vliegt de tijd!
Vandaag vertrok het kleine zwarte duveltje naar het gastgezin dat hem voor Hachiko zal grootbrengen. Ik ben er zeker van dat ze veel plezier aan hem zullen beleven, hij is zo lief en enthousiast!

 

De voorbije dagen waren nog heel plezant. De nachtelijke uitstapjes namen af en we hadden geen accidentjes meer in huis.
Nuja, geen behoefte-accidentjes.
Eerder vandaag zette hij de keuken onder water door heel nonchalant in de grote drinkbak te gaan zitten. Hij keek nauwelijks verwonderd op toen hij met bak en al tegen de vlakte ging en het water alle kanten uitklotste.

Zaterdag ging Kamiel mee naar de markt. Een avontuur waar hij de rest van de dag van moest bijslapen. Hondsmoe was hij, puur van alle indrukken, knuffels, geuren en geluiden, want het grootste deel van de tijd zat hij op mijn arm rond te kijken.
Alle soorten mensen en hondjes kwamen hem begroeten. Met zijn schattige snoet veroverde hij alle harten. Het was zo ‘erg’ dat Joeri alvast de bestellingen ging doen aan de kraampjes terwijl ik Kamiel liet knuffelen (en reclame maakte voor Hachiko). Ik heb zelfs geen idee waar plots al die kindjes vandaan kwamen die zo vriendelijk kwamen vragen of ze hem even mochten aaien.

Zondag toonden Ziggy en Ravasz hun favoriete wandelplek aan Kamiel. Heerlijk vond hij het. Al die geurtjes, takjes, plassen en een zalig warm zonnetje op zijn zwarte pels.

Helpen in de tuin vind hij nog steeds superplezant. Ik zal vast het hele slagveld moeten afzoeken op gestolen handschoenen, lege bloempotjes, planten-etiketten en zelfs graszoden.
En dan vond hij een heerlijk plekje om te slapen; in een kuil tussen de struiken, met zijn snoet in de zon.

Het gaat je goed kleintje, flink studeren!

← Previous post

Next post →

4 Comments

 1. Leen en Yankee

  SMELT! 🙂

 2. Werkelijk, ik raak weer helemaal verliefd op dit ventje. Wat een prachtige foto’s en wat leuk weer geschreven!
  Ik wens Kamiel een hele mooie en fijne tijd bij zijn gastgezin.
  Dikke knuffel voor ons manneke!

 3. Wat een schattie,smelt helemaal weg en weer prachtige foto’s gemaakt hoor Fenne,petje af. Nu aftellen naar jouw eigen kleintje hé en Kamiel zal dat zeker goed doen !!!

 4. Bart Snauwaert

  Het is inderdaad een schatje. Onze eerste nacht met hem zit erop en hij heeft het erg goed gedaan. Deze morgen moest mijn vrouw al om 4u30 opstaan voor te gaan werken. Direct flinke besoin rond 5 uur zijn buikje lekker rond gegeten en dan terug slapen tot 7u30. Heerlijk zo ’n rustige nacht. Op een accidentje na (ja ik had het te laat opgemerkt) telekns buiten geweest voor zijn besoin.

Geef een reactie