Cult-Hummer

Om een echte allround hulphond te worden, onderrichten we Humperding is allerlei vakgebieden.
Zo rondde ze al met succes “Droopy kijken voor beginners” en “Onderhandelingstechnieken voor gevorderden” af. Beiden met glans geslaagd uiteraard.

De cursus “apporteren zonder blutsen of builen” moet ze nog hernemen. Haar techniek, ergens knal bovenop springen is namelijk niet de meest praktische. No way dat ze al een bril of tomaat mag apporteren. In het eerste geval zou ik mogen solliciteren voor blinde mol, en in het 2e geval mogen we tomatenpuree van de grond schrapen.

Zo nu en dan krijgt Hummertje een workshop “Culturele uitstappen| subtiele slaaptechnieken voor viervoeters“.
Zo vergezelde ze ons de voorbije weken naar bijvoorbeeld naar het Fair- festival, een illustratie tentoonstelling bij Mekanik in Antwerpen, BeParkte Oplage in Park Spoor Noord, en af en toe een filmavondje.

 

Zingen voor het milieu:

 

Zoveel handgemaakte spullen bij BeParkte oplage,maar Hummer had vooral oog voor… de dikke Antwerpse duiven die er liepen te paraderen… En ook een beetje het lekkers dat hier en daar op de grond lag.

Mekanik- strip:
Hummer keek heel even op toen er wilde jazzy tunes uit de box kwamem, maar lag verder hoofdzakelijk te luieren.

“Zoveel boeken,… jullie gaan hier toch geen hele dag rondhangen he?”

Mekanik-strip is een vrij smal winkeltje met strips allerhande van de kelder tot de nok volgestouwd. Niet erg handig met een -soms- lompe golden die zich midden in het pad languit legt of theatraal staat te geeuwen.
Anderzijds moeten we SUPERtrots op haar zijn omdat ze zo ongeloofelijk braaf en rustig was.
Ze liet ons op ons gemak langs de tentoonstelling wandelen of naar de boeken kijken. En ofwel legde ze zich vrijwillig opzij, ofwel bleef ze netjes ter plekke na het passende commando.

 

Hummers voornaamste interesse ligt bij eetcultuur. Daar zou ze best wat meer van willen weten!

 

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Great shots as usual!

Geef een reactie