DOGvision | Joeeeepieeeeee!
5799
post-template-default,single,single-post,postid-5799,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Hummer Hulphond | www.DOGvision.be

Vandaag doen we een dansje, lopen we met een smile door de regen en baden in vreugde want kleine Hummie is eindelijk van’t straat legde samen met haar nieuwe baas Dave een fantastisch examen af – goed voor een stevig applaus naar ’t schijnt. Dat is nu de kers op de taart se, het fijnste nieuws dat een gastgezin kan krijgen. Hummer zal vanaf nu als een echte hulphond door het leven gaan. De eerstvolgende keer dat we haar zien zal ze haar hulphond-in-opleiding-jasje verruild hebben voor de echte grote-honden-versie.
*glunder glunder*

1 Comment
  • En Hummer loopt te pronken met haar echte grote-honden jasje aan ! Denk de eerste volgende keer dat ge Hummie gaat zien, dat ze ne keer zal komen stoefen met haar nieuwe jasje bij jou Fenne. ๐Ÿ˜‰ Hรฉรฉรฉรฉรฉl erg bedankt voor wat jullie ervan gemaakt hebben.

    Augustus 9, 2014

Leave a Comment

Your email address will not be published.