Salsa | Dalmatiër | www.DOGvision.be

Kennen jullie Jazz en Indy nog van hun vliegende sneeuwsessie of spetterende splash-sessie? Deze twee stippels kregen er een nieuw vriendinnetje bij: Salsa!
Een vrolijke wervelwind die automatisch je knuffelmodus oproept. Omdat het bij puppy’s praktisch onmogelijk is om de mooiste of leukste leeftijd uit te kiezen, kwam Salsa twee keer naar de studio. Een keertje op 9 weken (groene sessie) en een keertje op 11 weken (de paarse sessie).
Salsa (en ook de baas en fotograaf) waren pompaf na al die foto’s want een puppysessie is steeds veel proberen, uittesten, rondhossen, puppyvangen, op tijd naar buiten lopen, nog eens proberen,… en dan valt pupseltje in slaap en kan je enkel nog vertederd kijken naar dat kleine bolletje geluk dat stilletjes alle indrukken verwerkt in haar dromen.

En deze bal kreeg verjaardagsbeestje Mogwai cadeau van Salsa! Ze is er super blij mee, merci! (alleen even normaal kijken voor de foto zat er even niet in ze wilde liever spelen :-)- ach de boog kan niet altijd gespannen staan he )

Smile

Tags:
2 Comments
  • Julie Pluymers

    Heel hartelijk bedankt Fenne! Nogmaals een hele reeks prachtige foto’s om deze puppytijd te koesteren! Dank u wel voor het vele geduld, de creativiteit en het hartelijke ontvangst. Ik kan niet wachten om de cd te ontvangen om uuuuuuuren te kijken naar de foto’s 😀

    april 10, 2014

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.