Noemi | www.DOGvision.be | dog photography | Cavalier King Charles Spaniel

Noemi is vermoedelijk het kleinste pupje dat ik ooit al fotografeerde. Die mini oortjes, mini pootjes en klein vrolijk staartje in combinatie met van die grote superonschuldige oogjes maken haar compleet onweerstaanbaar. Je zou ze de hele dag willen knuffelen en meedragen in je binnenzak 🙂
Maar vergis je niet, er zit behoorlijk wat hond in deze kleine verpakking. Zonder blikken of blozen trotseerde ze onze roedel van 4 cerieuzeneuzen die toch een stuk groter zijn dan haar!
Tegelijk was ze ook heel beleefd, waarmee ze vooral bij Ziggy punten scoorde. Zigje is immers al wat ouder en behoorlijk streng op wilde fratsen zoals opspringen, lip-bijten of staart-trekken. Maar Noemi deed niets van dat alles, ze ging rustig snuffelen en begroette alle doggies heel lief, huppelde wat achter Mogwai aan of gaf Hummer een lik op haar neus.

Ik puppynapte haar even naar de studio om foto’s te maken terwijl Joeri en zijn ouders onze doggies in de tuin entertainden. Met mini-snoepjes probeerde ik haar in een houding te lokken, beloonde haar uitvoerig wanneer dat lukte en al snel had ze het spelletje door van stilzitten= koekje en knuffel krijgen. Alsof ze nooit anders deed dan poseren. De flitsende lampen, strikjes, manden of bubbels brachten haar niet van haar stuk. Integendeel, tot ze bijna in slaap viel was ze vrolijk en nieuwsgierig.

Noemi | www.DOGvision.be | dog photography | Cavalier King Charles Spaniel

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.