Over Fenne: Hoewel stapels boeken verslonden werden met de ogen, had niets zoveel invloed als een beeld. Foto, schilderij of tekening, de beelden bleven door mijn hoofd spoken als nieuwe woorden in mijn vocabulaire.

Met een oma die helemaal thuis was in de kunst en fotografie en me op mijn 12 mijn eerste camera cadeau deed, lijkt het wel mijn lotsbestemming om eerder vroeg dan laat het creatieve pad te bewandelen.

Na een opleiding in de kunst werd ik betoverd door de magie van fotografie en volgde ik een opleiding hoger onderwijs bij KDG.

Gestart als een project van beperkte omvang in 2006, barstte DOGvision niet veel later uit zijn krappe jasje om in 2007 en vele foto’s later, officieel van start te gaan. Met het diploma van fotograaf op zak was het tijd om gedreven de jacht op beelden te openen. Dat de muzen meestal vier poten en een staart zouden hebben stond vast, er is geen fijnere combinatie van de twee passies honden en fotografie te bedenken.

Onderwezen in de magie van de donkere kamer, werd toch bewust gekozen voor een volledig digitale werkwijze, hoewel de oude camera vroeg of laat wel weer van onder het stof vandaan zal komen.

Omdat kennis iets is dat groeit door het te delen, schoolde ik me in 2012 bij tot leerkracht secundair onderwijs en volg ik nu nog een artistieke opleiding extra om verder te groeien als beeldenspreker.

Over Joeri: De onnavolgbare computerskills van ingenieur Joeri zijn niet enkel de ideale aanvulling maar vormen ook de code die de foto’s, plannen en artikels concreet op het internet kunnen delen. Niet prominent aanwezig, maar dé man die achter de schermen alles draaiende houdt en die sinds kort ook zijn eerste stapjes in de wereld van fotografie zet.