DOGvision | Mogwai’s eerste zwemles (en Ziggy geeft het goede voorbeeld)
5328
post-template-default,single,single-post,postid-5328,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Zwemles | www.DOGvision.be

Ziggy is al een vaste klant in het hondenzwembad.Al een paar jaar gaan we -vooral in de wintermaanden- indoor zwemmen. Van de dierenarts mocht ze dit, eenmaal haar pootjes weer los waren- ook weer opnemen als revalidatie en spierverstevigende training.

Zwemles | www.DOGvision.be

Mogwai was deze keer ook mee, wat extra beweging en training kan nooit kwaad, en het is altijd handig dat ze de omgeving al kent voor het geval ze ooit moet revalideren van iets. (zo is Ziggy ook gestart na een blessure, jaren geleden)

De eerste kennismaking met het bad ging gepaard met wijd opengesprede ogen, poten die alle kanten uit stonden en geplons alsof ze nog nooit had gezwommen en vocht voor haar leven.
Spijtig genoeg zijn daar geen foto’s van, Joeri had het te druk met lachen terwijl ik daar de ene golf water na de andere over mij kreeg.
Groot was de vreugde toen ik, na een korte opwarming, een drijf-apportje bovenhaalde. Alle zorgen verdwenen als sneeuw voor de zon en Mogwai ging spontaan in Border-Collie-modus. Oef!

Zwemles | www.DOGvision.be

Mogwai zwemles | www.DOGvision.be

… wat ze van het droogblazen vond, kan je al raden zeker?

Wie gaat er al eens met de honden indoor zwemmen? Wij gaan steeds in Arendonk, wel een eindje rijden, maar we vonden nog niets in Antwerpen/omgeving.

1 Comment
  • Sandra Van Bossuyt

    Wij gaan met Sultan en Pacha naar het Hol van Pluto, in Schorisse tegen Ronse.
    http://www.holvanpluto.be

    Btw, “hol van pluto” is een heeeeel cosmopolitische naam voor de middle of nowhere waar het ligt, lol!

    April 6, 2014

Leave a Reply