DOGvision | A goodbye but no farewell
4466
post-template-default,single,single-post,postid-4466,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Exact 2 weken geleden liepen we glunderend weer naar huis met onze eigen puppy. Na een wissel van 2 weken waarbij Hubo bij ons kwam logeren, was ons eigen duveltje weer thuis. Joepie!

Maar een halve dag later begon het te dagen… de laatste 2 weken met Eclipsje gingen onverbiddelijk in.
Er was nog zoveel dat we wilden doen.

Het campingtripje met de 2 blondies is er nooit van gekomen, maar we probeerden het goed te maken met een paar daagjes aan zee. Even lekker uitwaaien. Lekker rondrennen, onozel doen, staan blaffen in zee en loeren naar de meeuwen!

 

D-day-Dinsdag was het dan zo ver. De laatste dag met Eclips.
Geen ideale afscheidsdag, want er stond me een belangrijke proefles te wachten.
Maar bestaat er wel zoiets als een goede afscheidsdag? Ik vermoed van niet.

Het blijft altijd pokkemoeilijk.

Gelukkig was er nog Big-Chief-Caroline, die met een leuke Hachiko-les het afscheid toch wat makkelijker maakte. Eclips kon nog een keertje deelnemen aan Hummers les.Het springen op banden, in een kruiwagen en wat rondsnuffelen in de tuin vond ze heerlijk.

Afscheid nemen is nooit leuk, maar ze gaan vast goed voor haar zorgen. En we duimen dat ze deze zomer haar ideale match vindt.

Daaaag lieve Eclips!
xxx

 

2 Comments
  • katrien

    doe da goe Eclips!!!

    Juni 17, 2012
  • Heleen

    De duimen staan hier omhoog voor de honden die binnenkort aan de stage beginnen, hoor!!! Ik ben benieuwd… Ik blijf het trouwens leuk vinden om jouw verhalen te lezen én de foto’s te bewonderen :-).

    Juni 16, 2012

Leave a Comment

Your email address will not be published.