DOGvision | Up, up, up: before/after
7092
post-template-default,single,single-post,postid-7092,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 
Photoshop before+ after | dog photography | www.DOGvision.be

Photoshop before+ after | dog photography | www.DOGvision.be

Tijdens deze opname bestond er een groot contrast tussen het licht dat op Mogwai viel en het fellere licht dat op de achtergrond scheen, daarom koos ik ervoor om de voorgrond iets donkerder te laten om zeker geen uitgebrande vlekken in de achtergrond te hebben.
In nabewerking wilde ik dit beter in evenwicht brengen enย  maakte ik eerst zowel voor als achtergrond toch wat lichter en koos daarna ook voor een warmere tint die zeker niet noodzakelijk is maar die ik gewoon gezelliger vond.

Voor het oplichten werk ik het liefst met curves omdat je de verschillende tonen (licht/donker) goed afzonderlijk kan aanpassen.

De warmere tint werd hier aangepast met een aanpassingslaag ‘color balance’ en ook de kleurverzadiging (vibrance, niet saturation) werd een heel klein beetje opgedreven.

Zo, wat denken jullie er van?

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.