#TongueOutTuesday (25)

#TongueOutTuesday (25) | www.DOGvision.be | DOG photography

” Hi there!”

Wanneer jullie dit lezen, loop ik waarschijnlijk vol met zenuwachtige kriebels want de komende dagen zijn onze jurydagen van de Sint-Lucas-masters. Het voorbije weekend stelden we reeds samen met de studenten van de Academie onze megatentoonstelling op. Een 150tal studenten, een gigantische loods en allemaal stresskipjes die voor de jury moeten verschijnen.
Maar dat jaar van all work no play, komt nu tot een einde. Na liters verf te hebben uitgesmeerd, massa’s inkt te hebben verbruikt, kilometers papier te hebben gesneden, is het boek klaar. Een graphic novel over mijn periode van afzondering eind vorig jaar dat het thema vormt van dit boek.
We hebben met onze hele groep al een feestje op de planning staan, weer of geen weer! Of de Belgen nu verliezen of winnen tegen de Zweden. Of we er door zijn of niet. Of er na bloed (papercuts aaauw) en zweet (hard werk zo’n boek maken) ook tranen volgen,
Feesten zullen we!

opstelling tentoonstelling | www.Fenne.be

 

Save

Save

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Julie Pluymers

    Wow, dat ziet er op en top ‘AF’ uit! Nu wil ik er ook wel een kijkje in nemen!! Duimen voor de komende dagen voor u nu!!

Geef een reactie