DOGvision | #TongueOutTuesday (11)
7728
post-template-default,single,single-post,postid-7728,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 
#TongueOutTuesday (11) | MOgwai Border Collie | www.DOGvision.be | Photo project

#TongueOutTuesday (11) | MOgwai Border Collie | www.DOGvision.be | Photo project

Gaat dit de laatste reeks sneeuwfoto’s zijn? Ik hoop in elk geval van niet. De voorbije week startte nog met een fijn laagje sneeuw, maar tegen het weekend begon het toch te dooien.ย  Misschien keek moeder natuur nieuwsgierig over mijn schouder mee toen ik Belgische lente-foto’s door kreeg van bloemen en zonnekloppers.
Behalve veel zon en gaten in de sneeuw lijkt de aarde vooral nog in een diepe winterslaap en dat zorgt voor een fijne rust in de lucht- en op de wandelwegen ๐Ÿ™‚
Ik laat de ski’s voorlopig nog hoopvol in de auto liggen. Al is het maar dat ze nog van pas kunnen komen om mijn auto uit te graven als ik me nog eens vast rij…

Feels like spring in Sweden | www.DOGvision.be

Drie vrolijke lentesnoeten! (+9 graden!)

Mogwai, Borer Collie | www.DOGvision.be

Paws in the snow | www.DOGvision.be

Save

Leave a Comment

Your email address will not be published.