Throwback Thursday | dog photography | DOGvision.be

Omdat het plezant is om zo nu en dan oude foto’s te bekijken: eentje van mijn eerste studententijd. Toen volop aan het werk in de studio om mijn afstudeerproject rond te krijgen.
Ik kon toen nauwelijk wachten om af te studeren, om al die onozele opdrachten achter me te laten (kopje koffie op witte achtergrond, photoshop in a classroom lesjes,…) en me te storten op wat ik echt graag deed.

In zekere zin is er niet veel veranderd (behalve dat ik toen natuurlijk de fijne luxe had van een super grote studio en een middenformaat camera); ik ben nog even dol op honden en  fotograferen, en uiteraard ook de combinatie van die twee. Mijn werk blijft zichtbaar evolueren en ik blijf nieuwe dingen ontdekken. Camera’s verslijten nog even snel als toen, maar de kwaliteit en mogelijkheden zijn wel enooorm toegenomen.

Wat ik nooit had kunnen/durven voorspellen was dat ik uiteindelijk toch weer op school zou belanden. Eerst al voor mijn opleiding tot leerkracht wat zowel een nieuw perspectief bood alsook een oud vuur weer aanwakkerde. Ondertussen zit ik in hetzelfde schuitje als 10 jaar geleden: volop aan het werk om een afstudeerproject rond te krijgen. Dit keer geen honden, geen fotografie maar een masterproject illustratie dat zich laat inspireren door mijn solitaire reis naar het Noorden– wordt ongetwijfeld vervolgt 🙂