DOGvision | Dora de Weimaraner
4182
post-template-default,single,single-post,postid-4182,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Voor haar fotosessie toonde Dora haar favoriete wandelplek op een heerlijk zomerse namiddag waarbij de zon soms achter de wolken verdween, maar telkens weer tevoorschijn kwam, net wanneer we dachten dat het definitief gedaan was met zonneschijn.

Dora is een Weimaraner van 9 jaar en een tikje eigenzinnig, net zoals een jachthond hoort te zijn. Voor de fotosessie ging ze met plezier achter haar bal of een piepend varkentje, maar eerder dan haar buit terugbrengen, ging ze liever haar baasje een beetje plagen door er een eindje verder mee te paraderen.
Toch heeft ze absoluut een peperkoeken hartje en is ze dol op haar baasje, dat zie je zo.

De oren van Dora leiden een geheel eigen leven en dansen vrolijk op het ritme van de wind die over het water waait. Ik maakte nog een paar extra foto’s van haar wapperende oren, zo leuk vond ik ze.

Er was slechts 1 klein dingetje dat hier en daar een zucht veroorzaakte tijdens de nabewerking… Dora doet niet liever dan in de vroege ochtend te gaan zonnen op de binnenplaats.  Ze kiest dan zorgvuldig het heerlijkste plekje uit,… precies onder een boom met rode bessen. Plakkerige bessen.
En zo had ze dus een plukje rood kleverig spul op haar snoetje kleven dat hardnekkig ter plaatse bleef.
Zo was ik weer eens heel content met het bestaan van digitale fotografie en bijbehorende bewerkingsprogramma’s . haleluja!
(op film was dat krabben en oneindig veel puntjes inkt zetten met een penseeltje, maar niet teveel want dan kon je ook opnieuw beginnen)

No Comments

Leave a Reply