Ik stond al snel te trappelen van cerieuziteit natuurlijk want baasje Lies van Dogs in mind (en Brains & Balance die de workshop gaven op de hondsdolle dag in Beervelde) bracht een hele aanhangwagen vol spullen mee voor de fotosessie.
Mary Poppins en haar magische sacoche kunnen er nog wat van leren want er verscheen onder andere een reuzenei, dobbelstenen, een tunnel, zo’n 100 ballen, balanskussens, hondenspeelgoed en nog veel meer.

Shiva (de Weimaraner), Zayna (de Duitse staande) en Exel (de Duitse herder) waren heerlijk om aan het werk te zien.
Zayna vloog met haar onstuitbare energie letterlijk over het ei het decor in, Exel huppelde handig op drie poten van de ene bal naar de andere en Shiva trotseerde ondanks zijn onzekerheid de fotograaf én vreemde omgeving om te poseren met zijn dummies en op een balanskussen.
William Wegman wist het al, Weimaraners hebben iets speciaal in de studio. Terwijl veel honden licht absorberen lijken ze net licht uit te stralen.

Met de fijne tips van Lies kon ik meteen aan de slag om mijn eigen honden nog wat extra uitdaging te bieden, want door deze drie zo enthousiast bezig te zien kan het niet anders dan dat je de kriebels krijgt om alles uit te proberen!