DOGvision | Hummer en Mogwai naar de zoo
4392
post-template-default,single,single-post,postid-4392,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Op gebied van vreemde beesten en bizarre geluiden is Hummer reeds een onverstoorbare pro. Eerder bracht ze al een bezoek aan de Zoo van Antwerpen, waar zij met haar jasje en pasje welkom is. Mogwai daarentegen krijgt geen privileges, endus bezochten we met haar én Hummer de Olmense zoo, waar alle honden welkom zijn.

Het is overduidelijk dat de dieren in de Olmense zoo wel wat gewoon zijn. Volwassenen, kinderen, honden,… allemaal geen probleem. Ze kijken er niet van op en gaan onverstoorbaar verder met hun dagelijkse routine.
Dat is wel wat anders dan in de zoo van Antwerpen waar bijna alle dieren nieuwsgierig kwamen kijken en een paar apen zelf compleet uit hun dak gingen.

Om Hummer van de wijs te brengen was al een stevige Chimpansee nodig die met brute kracht kwam aangevlogen om vervolgens op het raam te meppen, Mogwai bibberde al bijna uit haar vel bij het zien van een standbeeld (?!?!) en vond de rondsluipende Serval een griezel. Onder goede leiding van Hummer overwon ze echter snel alle onzekerheden en trippelde vrolijk verder.

Ook voor Hummer was het de eerste kennismaking met wolven en beren, en ook de tijgers kon ze deze keer goed zien.
Toch bleven de rondslingerende aapjes haar het meest fascineren. Ze zou best even kennis willen maken 🙂

No Comments

Leave a Reply