DOGvision | Zonnige Zomeravond
4400
post-template-default,single,single-post,postid-4400,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Terwijl de zon steeds langere schaduwen wierp over het grasveld en het water, poseerde Ashley de Sheltie in het warme avondlicht.
Het was echter niet voor mij dat hij poseerde, maar voor zijn baasjes die bij wijze van workshop een lading tips en tricks over zich heen kregen om hem in beeld te brengen.

Maar ach, wie maak ik wat wijs als ik zeg dat ik geen foto’s ga maken ๐Ÿ™‚
Met zo’n licht en zo een leuk hondje is het per definitie onmogelijk om geen enkel beeld vast te leggen.

Nadien was het nog even tijd voor onze doggies om stoom af te blazen. Hummer ging alvast voor wisselbaden water-zand-water- zand, terwijl Mogwai speelgoed van een ander hondje probeerde in te palmen en Ziggy parmantig vanuit het water het hele schouwspel gadesloeg.


Anne-Catherin, ik hoop dat je er wat aan hebt gehad, en moest alvast nog glimlachen met je verhalen over Valeas en Eiko ๐Ÿ™‚
En nu ben ik natuurlijk heel cerieus naar jullie foto’!

2 Comments
 • Anne-Catherine

  Ik ga met net aan het foto’s analyseren zetten. Deze overtreffen zal echter al moeilijk zijn. Echt onze sheltie…
  Nog bedankt voor de vele tips. Heb er een aantal ook al op de kat uitgeprobeerd. Niet te sturen dat beestje, maar een paar tips werkten zeker en vast!

  Augustus 4, 2013
 • Anne-Catherine

  Veel bijgeleerd!
  Er zitten er zeker een aantal tussen waar ik zeer tevreden over ben.
  Op de actie foto’s zeker nog wat oefenen en voor de portretten mijn kadrering nog wat in het oog houden. Maar met de tips kan ik alweer een pak verder.
  Bedankt voor de workshop!En de leuke avond!

  Augustus 4, 2013

Leave a Reply