DOGvision | Zandneuzen en zeestaarten
4282
post-template-default,single,single-post,postid-4282,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Na een kleine week ‘out of office’ (meer daarover later) hadden we wat goed te maken tegenover onze doggies.
Ze hadden alle 3 heel leuke logeeradressen  (waarvoor dank!), maar -gelukkig- evenzeer uitbundig wanneer wij weer op het toneel verschenen. De staarten zwiepten alle kanten uit, Ziggy piepte van blijdschap, Hummer snurkte en sprong rondjes, en Ravasz slalomde tussen onze benen door (ja ze hebben allemaal zo hun eigenaardigheden)

Dus niet enkel moesten we bij wijze van goed-maken iets leuks verzinnen, we wilden eveneens Hummer nog eens de kans geven nog een strandwandeling te maken met ons voor ze vertrekt.

Aanvankelijk hoopte, en wenste, en wachtte ik op mooi weer, maar gezien de weergoden me al enige tijd niet bepaald gunstig gezind zijn, vertrokken we tóch voor een heerlijke zeehondenwandeling.

De zon zagen we niet, maar het was droog, en zelfs niet koud.
Maar bovenal hebben we genoten van onze doggies die zich 100% konden uitleven op het strand en aan de waterkant. Rondrennen, blaffen, spetteren, rollebollen in het zand, nieuwe hondenvriendjes maken en koekjes verdienen,… de dag was perfect!

Wat is het toch heerlijk genieten met die 3 deugenieten! (en ik weiger nu te denken aan het afscheid)

No Comments

Leave a Reply