DOGvision | Hummer wil elke dag naar de speeltuin!
4240
post-template-default,single,single-post,postid-4240,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

De eerste Hachiko- les van september vond plaats op en prachtig zonnige avond.  Ideaal om met de Huppies een stapje in de wereld te zetten.

Onze eerste stop richting Merelbeke was in Gent bij “lekker Gec’ om onze hongerige magen weer gelukkig te maken.  Hummer wist meteen wat haar te doen stond. Ze vleidde zicht rustig neer onder de tafel en wachtte geduldig tot wij klaar waren.

Met 2 bolle buikjes reden we verder richting hachiko.

Het allereerste dat ik opmerkte bij onze aankomt… de nieuwe puppies! Die kleine wollige wezentjes werkten als 2 magneten! Je MOET ze gewoon even knuffelen!

Ook Hummer was nieuwsgierig:

 

Veel tijd hadden we daar niet voor, want er moest nog gewerkt worden. Met de hele groep vertrokken we vanuit het Hachiko- centrum in Merelbeke. Te voet doorkruisten we verschillende wijken, tot enkel nog de echte locals de weg terug zouden vinden.

 

We oefenden op de commando’s en daagden onze ‘puppies’ uit terwijl we ze vrolijk aanmoedigden om hun grenzen te verleggen. Zo moesten ze bijvoorbeeld ter plaatste blijven terwijl er een kat voorbij paradeerde, zochten ze hun evenwicht op een wiebelig speeltuig, of moesten we commando’s geven terwijl we plat op onze rug in het gras lagen.

 

Het wiebelding vond ze wel tof, ze maakte het zich makkelijk door er helemaal op te hangen.

Maar de glijbaan was de favoriet. Ze probeerde naar boven te klimmen, maar dat was veel te glad natuurlijk!

Tijdens het oefenen zakte de zon weg achter de horizon, maar niet onopgemerkt.

Net voor het helemaal donker werd arriveerden we bij een cafétje waar we onze dorst konden lessen alvorens weer huiswaarts te keren.

Ideale afsluiter van een gezellige en leuke les!

 

1 Comment

Leave a Reply